Voor wie

Hondenuitlaatservice Sparky is er voor alle hondeneigenaren die hun trouwe viervoeter een fijn uitje met hun soortgenoten toewensen en daar zelf niet aan toe komen door bijvoorbeeld: ziekte, vakantie, werk, zwangerschap of gewoon een drukke dag.

Onze diensten zijn beschikbaar voor alle hondenbazen en honden die woonachtig zijn in Veldhoven, Meerhoven, Strijp, de "Generalenbuurt" en de Achtse Barrier!

Uw hond zit niet alleen thuis en kan zich heerlijk in de vrije natuur uitleven met de andere honden die tot zijn of haar nieuwe roedel behoren.

Er is een ochtendwandeling en een middagwandeling.
De wandelingen zijn iedere werkdag +- om 9.30 uur en 13.00 uur.

De honden gaan op de tijdens aanmelding vastgestelde dagen mee, maar wanneer u eens een andere dag wenst kan dit geregeld worden. Let wel, weinig switchen betekent weinig onrust in de groep!

Mogelijkheden voor puppy's en oudere honden:

Omdat ik in een omheind bos wandel heb ik tevens de mogelijkheid om puppy's en oudere honden mee te nemen.
Jonge en juist oudere honden mogen niet lang lopen en kunnen dus vaak niet mee met een uitlaatservice. Toch is het vaak goed om honden al op jonge leeftijd te socialiseren met andere honden.
Voor oudere honden is het tevens goed om te blijven omgaan met andere honden maar ook om met mate in beweging te blijven.
Uw hond kan daarom een aantal minuten meelopen met de groepswandeling om daarna heerlijk te rusten achter een aparte omheining, in een mandje of in de bench in de bus.

        website door ConnectingWEB